03.03.2016
Stiftelsesmøte har funnet sted!

11.04.2016
Brønnøysundsregisteret har godkjent foreningen. Nå er vi endelig i gang!

13.04.2016
Vi har kjøpt domene og nettsiden er under oppbygging!

03.07.2016
Vi har begynt å få opp tekst på nettsidene. Vi i styret jobber på spreng for å bygge opp foreningen og få opp informasjon her på nettsidene. Det blir en spennende sommer og høst!

13.12.2016
Stamboken er nå oppe! Som betalende medlem får man tilgang og mulighet til å registrere dyr.

Forum

Foreningens Facebook-gruppe er stappfull med flinke hamsterentusiaster som mer enn gjerne svarer på spørsmål, samt deler sine flotte bilder og gode idéer.

Image and video hosting by TinyPic

Foreningen

Norsk Hamsterklubb er en forening for alle norske hamsterentusiaster, uansett kjønn og alder!

LOGONorsk hamsterklubb ble stiftet våren 2016, av en gjeng dedikerte oppdrettere. Målet med foreningen er å samle kjæledyrseiere og oppdrettere, systematisere avlsarbeidet i Norge, samt informere og veilede om forsvarlig og optimalt hamsterhold. Vi jobber aktivt for å bedre hamsterens status i Norge! Vi håper at så mange som mulig vil ta del i og hjelpe oss med dette arbeidet.

Året 2016 vil bestå av å etablere foreningen. Ila. året vil vi begynne å registrere oppdrettere, sette opp et stambokregister, planlegge og forhåpentligvis dele ut vårt første medlemsblad. Vi kommer ikke til å fokusere på utstillinger før tidligst 2017.

Vi tar gladelig imot nye medlemmer allerede nå!

Leder Merete Aspenes
Nestleder Hannah Hegge
Styremedlem Marie Kristine Dinessen
Styremedlem Marilen Jørgensen Vågen
Kasserer Emíl Juul Oftebro

styret.nhk@gmail.com

Avlsråd
Avlsrådet fungerer også som mentorer for avl og oppdrett iht. NHK’s retningslinjer.

Hannah Hegge
Marthe Blekkan
Merete Aspenes

Avlsraad.nhk@gmail.com

Medlemsblad

Redaktør Marthe Blekkan
Skribent Cathrine Jullum Kise
Skribent Søkes! – må være betalende medlem av foreningen

medlemsblad.nhk@gmail.com

Forum
https://www.facebook.com/groups/133775926713194/NHK har sitt forum på Facebook. Du trenger ikke være medlem av foreningen for å få kunne bli med i forumet. Gruppen er stappfull med flinke hamsterentusiaster som mer enn gjerne svarer på spørsmål, samt deler sine flotte bilder og gode idéer.

Bli medlem!
logo-jeg-er-medlem-copySom medlem av foreningen får du tilsendt medlemsblad tre ganger årlig, samt får du muligheten til å bidra med bilder og innlegg til medlemsbladet. Som medlem kan du også registrere deg som oppdretter, registrere dyrene dine i vårt stamboksregister og få tilgang til stamboksregisteret.
For å bli medlem av foreningen er det to ting du må gjøre, sende en mail og betale. Når vi kan se at pengene er på konto får du medlemsnummer og annet relevant informasjon på mail.
Det koster 200kr årlig å være medlem. Melder du deg inn etter juni-måned betaler du halv medlemsavgift (100kr), og så betaler du full medlemsavgift etter årsskiftet som varer ut hele neste år.
Meld deg inn i desember (200kr) og få medlemskap ut 2017!

Mailen skal inneholde:

• Navn og etternavn
  • Adresse, postnummer og by
  • Fødselsdato (dd.mm.åååå)
  • Email-adresse

Mailen sendes til kasserer.nhk@gmail.com

Betaling kan skje på to måter:

• Via nettbank til kontonummer 1503.74.61501
    Ved betaling via nettbank tar det 2-3 døgn før du får medlemsnummer.
  • Paypal til emailadr. kasserer.nhk@gmail.com
    Ved betaling via paypal får du medlemsnummer samme dagen.

Oppsettet er godkjent av styret på møte d. 03.07.2016.