14.05.2019
Infoskrivene, med tekst og bilder, begynner å komme på plass nå. Det har vært et produktivt halvår siden forrige årsmøte. Det er fortsatt en del som mangler, men vi er godt i gang med å ferdigstille oversikten over farge/mønster/hårlag, samt helse og sykdommer, og et eget infoskriv om hybrider.

10.05.2019
Regler for oppdrett ble fornyet i dag. Er du registrert oppdretter i NHK står du selv ansvarlig for å holde deg oppdatert på disse.

14.10.2018
Årsmøte fant sted via Skype i dag. NHK har fått nytt styre og tatt mange viktige beslutninger. Takk for et informativt møte og mange fine innspill fra de som deltok. Gratulerer til Ulricke A. Mathisen som ble valgt til styrets nye leder!

13.12.2016
Stamboken er nå oppe! Som betalende medlem får man tilgang og mulighet til å registrere dyr.

03.07.2016
Vi har begynt å få opp tekst på nettsidene. Vi i styret jobber på spreng for å bygge opp foreningen og få opp informasjon her på nettsidene. Det blir en spennende sommer og høst!

13.04.2016
Vi har kjøpt domene og nettsiden er under oppbygging!

11.04.2016
Brønnøysundsregisteret har godkjent foreningen. Nå er vi endelig i gang!

03.03.2016
Stiftelsesmøte har funnet sted!

Forum

Foreningens Facebook-gruppe er stappfull med flinke hamsterentusiaster som mer enn gjerne svarer på spørsmål, samt deler sine flotte bilder og gode idéer.

Image and video hosting by TinyPic

LOGONorsk Hamsterklubb er en forening for alle norske hamsterentusiaster,
uansett kjønn og alder!

Norsk hamsterklubb ble stiftet våren 2016, av en gjeng dedikerte oppdrettere. Målet med foreningen er å samle kjæledyrseiere og oppdrettere, systematisere avlsarbeidet i Norge, samt informere og veilede om forsvarlig og optimalt hamsterhold.

Vi arbeider for å bedre hamsterens status i Norge!

Vi håper at så mange som mulig vil ta del i og hjelpe oss med dette viktige arbeidet.

Leder Ulricke Alette Mathisen
Nestleder Hannah Hegge
Styremedlem Kathrine Hjorth Mæhle
Styremedlem Marita Bergo
Kasserer Emíl Juul Oftebro

styret.nhk@gmail.com

Avlsråd

Avlsrådet fungerer også som mentorer for avl og oppdrett iht. NHK’s retningslinjer.

Hannah Hegge
Marita Bergo
Ulricke Alette Mathisen

avlsraad.nhk@gmail.com

Medlemsblad

Medlemsbladansvarlig Hannah Hegge
Skribent Marianne Nordby Harvik
Skribent Marita Bergo

medlemsblad.nhk@gmail.com

Utstillingskomité

Events & medlemsverver Bent Ulleland
Events og utstilling Marita Bergo
Events og utstilling Ulricke Alette Mathisen

Forum

https://www.facebook.com/groups/133775926713194/NHK har sitt forum på Facebook. Du trenger ikke være medlem av foreningen for å få kunne bli med i forumet. Gruppen er stappfull med flinke hamsterentusiaster som mer enn gjerne svarer på spørsmål, samt deler sine flotte bilder og gode idéer.

For flere oppdateringer klikk på bildet og følg NHKs facebook-page!

yutftd

Bli medlem!

logo-jeg-er-medlem-copySom medlem av foreningen får du tilsendt medlemsblad tre ganger årlig, samt får du muligheten til å bidra med bilder og innlegg til medlemsbladet. Som medlem kan du også registrere deg som oppdretter, registrere dyrene dine i vårt stamboksregister og få tilgang til stamboksregisteret.
For å bli medlem av foreningen er det to ting du må gjøre, sende en mail og betale. Når vi kan se at pengene er på konto får du medlemsnummer og annet relevant informasjon på mail.
Det koster 200kr årlig å være medlem. Melder du deg inn etter juni-måned betaler du halv medlemsavgift (100kr), og så betaler du full medlemsavgift etter årsskiftet som varer ut hele neste år.
Meld deg inn i desember (200kr) og få medlemskap ut 2017!

Mailen skal inneholde:

• Navn og etternavn
  • Adresse, postnummer og by
  • Fødselsdato (dd.mm.åååå)
  • Email-adresse

Mailen sendes til kasserer.nhk@gmail.com

Betaling kan skje på to måter:

• Via nettbank til kontonummer 1503.74.61501
    Ved betaling via nettbank tar det 2-3 døgn før du får medlemsnummer.
  • Paypal til emailadr. kasserer.nhk@gmail.com
    Ved betaling via paypal får du medlemsnummer samme dagen.

Oppsettet er godkjent av styret på møte d. 03.07.2016.